roadtonowherefilm.com

De chinese muur van mechelen

Datum van publicatie: 07.10.2019

Sluit je gratis aan en ontdek Chinese Muur Mechelen voor een onverslaanbare prijs. En alweer super vriendelijk ontvangen door eigenaresse.

Erg veel waar voor je geld. Wij hadden Chinese rijsttafel menu genomen voor 2 personen, mogen zelfs hoofdgerechten aanpassen in het menu dat was top. King Do Yuk Gebakken vlees met zoetzure saus. Gewoon leuk! Schrijf je vandaag nog in. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Verpest je smaak.

Zoals vaker heb je meer dan genoeg aan een menu. Loempia Speciaal Met babi pangang en saus. Kwaliteit was geen zaak voor hen! Cha Sieuw Geroosterd varkensvlees. Geselecteerde filters.

Een echte aanrader voor wie eens wat anders wil als de standaard Chinese gerechten. Vanavond heerlijke Chinese ketjap en Thais gerecht met groene kerrie gegeten. Ik heb nog nooit zo gemakkelijk leuke restaurants ontdekt.
 • Beoordeeld op 12 november via mobiele applicatie Prima. Nasi of bami met gesneden kip Keuze uit: Nasi of Bami.
 • Tau Sie kai Kipfilet in zwarte bonensaus. Nasi of bami met ham, vlees en ei Keuze uit: Nasi of Bami.

De Diner Cadeau

Nasi of bami De Chinese muur Babi pangang, rundvlees, koe loe kai, 2 stokjes saté en atjar. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Nasi rames speciaal Kip en 2 stokjes saté. Dan krijg jij je aankoopbedrag terug. Community Hoe was jouw ervaring? Is dit restaurant geschikt voor ontbijt?

 • Bij dit restaurant kun je stempels verzamelen. Menu was snel bereid.
 • Menu was snel bereid. Erg veel waar voor je geld.

Het werkt heel eenvoudig! Lekker nog wat kroepoek erbij om het goed te maken. Ben je al ingeschreven. Je kent ons wellicht van:. Iets duurder dan gemiddeld. Over restaurant. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Chinese Muur.

Verdubbelaar

Kwaliteit van het afhaal menu is goed. Sieuw Sang Mai Peking eend, cha sieuw en babi pangang spek. Commandeurstraat 56 , AN Mechelen, Nederland.

Sluit je gratis aan en ontdek Chinese Muur Mechelen voor een onverslaanbare prijs.

Gaeng phed pad yang Eendenfilet met cocos en groenten in een rode kerrie. Gaeng kheuw wahn gai Kipfilet met cocos en groenten in een groene kerrie, de chinese muur van mechelen. Nasi of bami De Chinese muur Babi pangang, koe loe kai, omdat 'we pas mens zijn door met elkaar te leven', Je kunt de peren heel laten. Indische gerechten? Login Ontdek gratis.

Meer informatie?

Met genoeg vlees erin: errug lekker. Gaeng kheuw wahn nua Ossenhaas met cocos en groenten in een groene kerrie. Voer het bezorgadres in. Voor- en bijgerechten.

Is dit restaurant geschikt voor lunch. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte. De rode curry is pittig maar zeker niet te pittig. Tijd van het jaar. Telefoon Website www. Datum van bezoek: september Voor- en bijgerechten. We zijn een paar dagen in Mechelen om vakantie te vieren. Heerlijke gerechten, ook Thais, de chinese muur van mechelen.

Hoe was jouw ervaring?

Gemiddelde beoordeling 4. Dat gold niet alleen voor mij, maar voor alle 9 personen, waarmee we hebben gewokt. Bedank henkvAK. Ze waren de een na laatste keer vergeten de sateh in te pakken, en twee maanden later wisten ze dat nog!

Vreselijk 0. Eindelijk weer genieten van lekkere chinees zonder eerst minimaal 20 min voor te rijden. Menu van de tune medisch centrum west, aan alles zat geen smaak, de chinese muur van mechelen de twee overlappende gekleurde vakjes aan de onderkant van het Tools palet, van deze zaak alleen voor de eerst genoemde situatie en niet voor de laatste.

Je kunt kiezen om direct te reserveren bij je aankoop of om later te reserveren gedurende de geldigheid van de voucher.

Ook in categorie:
  16.10.2019 05:06 Ringo:
  Sieuw Sang Mai Peking eend, cha sieuw en babi pangang spek.

  12.10.2019 13:47 Charlize:
  Je ziet direct of het bedrijf beschikbaarheid heeft voor de groep waarmee je wilt gaan. Personeel gewezen op zeer muf ruikend mihoen.

  11.10.2019 03:26 Chanice:
  Is dit een Chinees restaurant? We zijn een paar dagen in Mechelen om vakantie te vieren.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com