roadtonowherefilm.com

De kunst van het oorlogvoeren voor vrouwen

Datum van publicatie: 04.10.2019

Opslaan Annuleren. Over Boogsy Webwinkel aanmelden Beheer je een e-bookwinkel, en kun je geautomatiseerd een productbestand aanleveren? De strategieën van Sun Tzu vereisen een diep begrip van de mensen en de omgeving waar je mee te maken krijgt.

The Art of War for Women. David Dewulf De weg van zelfcompassie 19, Het boek zal zijn weg vooral moeten vinden naar degenen die geïnteresseerd zijn in het klassieke China. Eventueel met wat uitleg over dingen die 21e-eeuwse westerling zonder uitleg niet zou begrijpen, en eventueel de theorieen van Griffith al dan niet een stuk beknopter als nawoord en niet in een 90 pagina's lange 'inleiding'.

Het is geen boek waar een set regels wordt gegeven die je in een bepaalde situatie moet toepassen. E-mail deze pagina. Prijsmelding instellen.

Verkoop door partner van bol. Behalve de daadwerkelijke teksten van Sun Tzu bevat dit boek een hoop meer. Onbekend De heerser Tweedehands 9, Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Andere verkopers 2.

De kunst van het oorlogvoeren voor vrouwen is het eerste boek waarin het meesterwerk van Sun Tzu specifiek voor vrouwen wordt uitgelegd en geïnterpreteerd.

Direct na de melding wordt uw e-mailadres verwijderd. Liefhebbers van Chin-Ning Chu bekeken ook. Eigenlijk gaat het boek helemaal niet over oorlogvoeren, maar leert je hoe je je doelen kunt bereiken op de efficiëntste manier.

Onbekend De heerser Tweedehands 9, Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Maar nog belangrijker is dat je jezelf kent; je sterktes en zwaktes, doelen en angsten.

 • Dit is geen motivatieboek. Maar ook zij die belangstelling hebben voor de geschiedenis van de militaire strategie en tactiek, komen aan hun trekken.
 • Reviews Schrijf een review.

Bekijk de hele lijst. Het uiteindelijke doel van het boek is vrouwen strategien aan te reiken die ze nodig hebben om alles te bereiken wat ze willen. Het uiteindelijke doel van het boek is vrouwen strategien aan te reiken die ze nodig hebben om alles te bereiken wat ze willen.

Onbekend De heerser 15, Pluspunt van dit boek: voordelige koop. De kunst van het oorlogvoeren voor vrouwen "Dit is geen feelgoodboek.

Beschrijving uitgever

Vond je dit een nuttige review? Direct na de melding wordt uw e-mailadres verwijderd. RonaldHuisjes Almelo 26 augustus Vaak samen gekocht.

Lennie Haarsma. Een prijsmelding is een eenmalige e-mail wanneer de prijs onder de door u opgegeven grens zakt. Vaak samen gekocht. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. BertenMeesters wuustwezel 24 september .

Sun tzu's aloude strategieen en wijsheid om succesvol te zijn op je werk

Vervolgens is een heel groot deel van het boek een uitleg van de vertaler die ook niet altijd evenveel toevoegt. Prijsmelding instellen ×. Vond je dit een nuttige review?

Vaak samen gekocht. Ik zelf wil gewoon de onbevlekte, Meer boeken van Chin-Ning Chu Bekijk alles! Verkoop door boekenbalie.

ISBN: Frank van Marwijk Doe niet zo moeilijk 20, directe vertaling van de originele Chinese tekst lezen. Auteur: Chin-Ning Chu! Deze extra tekst is eigenlijk een hoop geneuzel van de 'tweede auteur' Samuel Griffith. Inspirerend Verrassend.

Praat mee op

Een heel goed boek dat je zelf moet ervaren. Geschreven bij De kunst van het oorlogvoeren Art of War. Inspirerend Praktisch toepasbaar.

Vertaling Vertaald door R. Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Inspirerend. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Ook in categorie:
  13.10.2019 18:31 Ziggy:
  Robsan Hechtel eksel 31 mei Ik raad dit product aan.

  14.10.2019 07:58 Sietze:
  Vertaling Vertaald door R.

  09.10.2019 21:29 Clay:
  Geschreven bij De kunst van het oorlogvoeren Als cadeau gekocht voor familielid die in China woont. Goofy Naarden 27 februari Ik raad dit product aan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com