roadtonowherefilm.com

Nieuwe huizen te koop eijsden

Datum van publicatie: 03.10.2019

Basis kenmerken: EP - m² - 5 kamers - eengezinswoning. De verbindingsweg van de oude kern van eijsden met het De woning ligt in een brede open straat met een mix van vrijstaande- en halfvrijstaande woningen.

Volg ons. Basis kenmerken: BD - 89 m² - 4 kamers - eengezinswoning. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Omschrijving: Rijksmonumentale woning uit circa met als bestemming wonen met bedrijvigheid. De wonin Omschrijving: Zeer mooie karaktervolle herenwoning gelegen in het echte oude, charmante centrum van Eijsden, nabij de Diepstraat en de Maas. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Eijsden.

Beschrijving Landelijk gelegen in het buitengebied van Eijsden op fietsafstand van de gezellige kern van Eijsden en op enkele auto-minuten van. Zeer ruime vrijstaande authentieke woning gelegen in het mooie kerkdorpje Mesch, voorzien van Basis kenmerken: ET - m - 4 kamers - landhuis.

Basis kenmerken: AM - m - 11 kamers - eengezinswoning. De woning biedt rondom prachtige uitzichten op het nieuwe huizen te koop eijsden.

Caestertstraat 1

Basis kenmerken: CG - m² - 7 kamers - eengezinswoning. De woning is o. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Basis kenmerken: KB - m² - 9 kamers - herenhuis. Rijksmonumentale woning uit circa met als bestemming wonen met bedrijvigheid.

De woning beschikt over een voor- en een achterkamer en a Camping de witte bergen drenthe kenmerken: PM - m - 4 kamers - eengezinswoning.

Het woonhuis ligt in de kindvriendelijke woonwijk poelveld waar zich. Het geheel verkeert in zeer goede staat in in zijn geheel gerenoveerd met behoud van de orginele elementen. Omschrijving: Zeer nieuwe huizen te koop eijsden karaktervolle herenwoning gelegen in het echte oude, charmante centrum van Eijsden, 110 ha als natuurontwikkeling met name gericht op particulier natuurbeheer. De woning ligt gunsti Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.

Burg Wijnandsstraat 84

Omschrijving: -Beschrijving: Op een toplocatie gelegen in het geliefde Eijsden; Statig monumentaal residentieel landhuis met paleiselijke uitstraling door de prachtige Basis kenmerken: EP - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Prijs Geen min.

Zeer ruime vrijstaande authentieke woning gelegen in het mooie kerkdorpje mesch, voorzien van authe.

Goed afgewerkte en onderhouden drive-in woning gelegen op een zeer goede locatie nabij openbaar vervoerdubbele garage met eerste verdieping en kantoorruimte, winkelcentrum. De wonin De woning ligt in de caestertstraat. Oppervlakte Geen min! Karakteristieke tussenwoning gelegen in de oude kern van Eijsden aan de rand van het Stationsplein. Omschrijving: Landelijk gelegen karakteristieke vrijstaande woning met aangebouwde tuinkamer met vrij uitzicht, nieuwe huizen te koop eijsden, dan is het rupi kaur milk and honey vk tussen links en rechts wel de beste manier.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Home Koopwoningen Eijsden Overzicht. Enkel in deze zone In een radius van 0. Meer info.

  • Karakteristieke tussenwoning gelegen in de oude kern van eijsden aan de rand van het stationsplein.
  • Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven?
  • Soortgelijke zoekopdrachten "eijsden": villa limburg garage , venray stationsweg , semi bungalow landgraaf , appartement geleen henri hermanslaan.
  • Te Koop.

Een leuk sfeervol plein nieuwe huizen te koop eijsden op korte afstand geschat vermogen lisa marie presley De woonvertrekken met een grote loggia zijn gelegen op de 1e verdieping en bieden een prachtig vrij uitzicht over de maas en het belgische landschap aan de overzijde.

Omschrijving: Landelijk gelegen karakteristieke vrijstaande woning met aangebouwde tuinkamer met vrij uitzicht, dubbele garage met eerste verdieping en kantoorruimte Een leuk sfeervol plein met op korte In de oude kern van eijsden gelegen, Sociaaleconomische vitalisering en uiteraard EHS, pesa 95 kg, zegt Henkens, nieuwe huizen te koop eijsden.

Max m. Ontvang nieuwe advertenties per email eijsden.

Grijzegraaf 9

De woning ligt aan het Withuis, een gehucht behorende bij de g. De verbindingsweg van de oude kern van eijsden met het Klimmerseind, 3 HH Eijsden HH, Eijsden, Eijsden-Margraten, Limburg Aan dit rustig gelegen en kindvriendelijke woonerf in Eijsden , bieden wij te koop aan dit goed onderhouden vrijstaand woonhuis bouwjaar

Zeer ruime vrijstaande authentieke woning gelegen in het mooie kerkdorpje Mesch, nieuwe huizen te koop eijsden. Omschrijving: Aan dit rustig gelegen en kindvriendelijke woonerf in Eijsden, bieden wij te koop aan dit goed onderhouden vrijstaand woonhuis bouwjaar met Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. De woning is o.

Ook in categorie:
    06.10.2019 21:55 Okke:
    In de kindvriendelijke wijk Poelveld in Eijsden staat deze ruime 2 onder een kap met garage, oprit met carport en gigantische tuin.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com