roadtonowherefilm.com

Lego duplo mijn eerste boerderij

Datum van publicatie: 07.10.2019

Dublo blijft altijd leuk speelgoed! Zo leert je kind meteen waar wol,melk en eieren vandaan komen en dus niet alleen de supermarkt. Erg geslaagd!

Erg leuk om mee te bouwen en ook nog eens leerzaam. Bouw de figuurtjes samen van de losse onderdelen. Een verjaardagscadeau voor de eerste verjaardag van onze kleinzoon.

Deze vrolijk gekleurde set is inclusief stenen met opdruk aan beide zijden, een propeller en bouwkaartjes voorinspiratie. Duplo gaat lang mee, wordt hier thuis veel mee gespeeld. Het was een kerstcadeau'tje voor mijn petekindje. Het is superleuk speelgoed en blijvend voor jaren.

Lego Duplo Eerste. Lydia Soest 31 januari Ik raad dit product aan. Een mooie aanvulling dus!. Het speelgoed was er nog niet eens uit. Brax Belgie 15 november Ik raad dit product aan.

Laat alle dieren een dutje doen in de sch Ik hoop dat hij er net zoveel plezier aan beleefd als onze eigen kinderen vroeger.

Meer weten over?

Peuters zullen genieten van het bouwen van hun eigen dierentrein met de set Mijn eerste dier - opbergdoos! Jonge boeren zullen het heerlijk vinden om de bel te luiden en daarna naar beneden te suizen op de glijbaan.

Leerzaam en leuk! Ben geen kind, maar grootouder en kan daar dus lastig ove roordelen. Leuk voor de kleintjes en makkelijk op te bouwen.

 • Een echte aanrader!!! Anderen bekeken ook.
 • Meer weten over?

Er kan van alles mee worden gebouwd: een vliegtuig, een huis Niels 14 juli Ik raad dit product aan, indien mogelijk. De grote blokjes passen namelijk goed in kleine kinderhandjes. Dochterje was er super blij mee, we hebben van de bijbehoorden steentjes nu een leuke glijbaan gemaakt, dansen en champagne drinken.

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, dacht ik, and the world will be as one, lego duplo mijn eerste boerderij. Met deze Duplo set kan de kleine kleurrijke 3D-puzzels bouwen. Het is superleuk speelgoed en blijvend voor jaren. Het laatste nieuws uit suriname 0 Beoordelingen 0 Schrijf je eigen review.

Documenten & Downloads

Een trotse en blije oma. Vrolijkvogeltje 4 oktober Ik raad dit product aan. Zijn eerste duploblokjes vielen geweldig in de smaak, zo kan hij ook wat woorden bijleren, zoals boerderij, koe, kip, schaap, Toon meer Toon minder.

Dit werd gegeven als kado en eindeloos speelplezier gegarandeerd. Help de creativiteit en de bouwvaardigheid van je peuter op weg met deze leuke verzameling basisstenen. Een mooie aanvulling dus!. Lego duplo mijn eerste boerderij Geweldig. Een dutje in d Ik heb voor mijn middelste zoontje de hele serie van de boerderij en ben er zeer tevreden over. Christofvd niel 9 december Ik raad dit product aan.

Productgegevens

Vragen over verzending Naar welke landen verzenden we? Help hen de stenen in verschillende kleuren te sorteren en praat over de dieren terwijl jullie ze samen bouwen: een olifant met een glijbaan als slurf, een krokodil met scharnierende kaken, een leeuw met een openende bek, een giraf met een fle Vaigun Zeewolde 4 oktober Ik raad dit product aan.

Breng een bezoek aan de avonturenboerderij met je peuter en voer alle lieve dieren. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Vergelijk Stel een vraag. KhadyaK 24 november Vrolijke kleuren, kwaliteitsvol. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. Lego duplo mijn eerste carrousel speelgoed. Leuk en leerzaam voor mijn kleindochter die 2 jaar is lego duplo mijn eerste boerderij.

De goede en vlugge service is fijn meegenomen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Wat een geweldig speelgoed is Duplo, voor jong en oud. Niels 14 juli Ik raad dit product aan. Dochterje was er super blij mee, heeft er uren mee zitten spelen en bouwen, we hebben van de bijbehoorden steentjes nu een leuke glijbaan gemaakt.

Het voornaamste is dat kinderen het leuk speelgoed vinden en zich amuseren. Toon meer Toon minder! Een prachtig gespreksonderwerp.

Ook in categorie:
  09.10.2019 23:19 Daniëla:
  Dit jaar kocht ik voor mijn kleinzoon de kleine kinderboerderij.

  15.10.2019 16:56 Clim:
  Kinderen leren, andere de punt van de te draaien, en kunt volgen, net zoals de stoelen op de speciale tandwielen hieronder draaien.

  12.10.2019 18:49 Turgay:
  Of mengt alle stenen en creëert oneindig veel eenvoudig te bouwen a Mooi robuust speelgoed zoals je verwacht van Duplo.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com