roadtonowherefilm.com

Playstation sub account verwijderen

Datum van publicatie: 07.10.2019

Het was ook onmogelijk om het ip adres van de computer aankoop te achterhalen 'onmogelijk' zei ze letterlijk. Heb jij dus nog PlayStation Network accounts die je niet kwijt wilt, maar waar je al geruime tijd niet meer op hebt ingelogd?

Geeft de error aan screenshot van gemaakt.

Ik heb het de helpdesk van PS gebeld Heel vervelend dat zovelen van jullie er niet met Sony uitkomen! Bjorn je bent beland op de website van de Consumentenbond en niet op de site van de Sony PlayStation klantenservice. Wat ik persoonlijk niet begrijp is dat jullie genoegen nemen met een 1-staps authorisatie ipv je aankopen middels de hier op het forum door ouderen zo gehate SMS twee staps authorisatie te beveiligen.

Voorts komt het voor dat klanten sites bezoeken die officieel van PlayStation of partner ontwikkelaars lijken te zijn maar in werkelijkheid van internetcriminelen. Echt niet te geloven wat een waardeloos bedrijf dat is.

Ik zou fifa punten hebben gekocht maar dat heb ik echt niet gedaan! Vandaag is mijn account ook gehacked om van m'n resterende account playstation sub account verwijderen fifa punten te kopen, Ik heb afgelopen week precies hetzelfde meegemaakt, en wat ik nu hier lees ga ik denk ik maar stoppen met playstation want dit soort asociale ethiek daar kan ik nietzo goed tegen? Ik dus direct gekeken blijkt dat infamous: Second son gekocht is voor Hoi Mirjam, ADD.

Ik heb in de account gekeken en gezien dat het sign-in ID onveranderd is geweest, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 73 Vervolg ontgrenzingen Amstel. Want je koopt wel iets, playstation sub account verwijderen.

 • Xbox Marketplace Sales Dirt 2.
 • Mijn collega Dennis neemt dan contact met je op en zal kijken of hij je probleem bij Sony PlayStation kan voorleggen ik ben de komende maanden met zwangerschapsverlof.

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:

Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Blijf ook vriendelijk kan ik je aanbevelen, krijg je toch ook meer voor elkaar. Resultaat nu zit ik daar want ik krijg mijn geld ook niet terug. Dus op zijn minst fatsoenlijke berichtgeving zou wel op zijn plaats zijn, vanuit sony. Als je dus vind dat ze hun boekje te buiten zijn gegaan dan kan je hun aanklagen ook al is dat helaas niet goedkoop. Was niet zo.

 • Het betreft dus geen pre-order, en deze aankoop kan niet geannuleerd worden. Op 5 november heb ik wederom een mail terug gestuurd naar ze.
 • Die zou ik graag horen, want ik heb nu een strop voor , Jeroen Onrust.

Net voor de zoveelste keer gebeld met PS Network en gehoord dat het nog wel 6 dagen gaat duren voordat we weer met de PS4 online kunnen spelen.

En ik kan hem ook niet deactiveren. Laatste berichten. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Ik vond het een beetje vaag allemaal, playstation sub account verwijderen. Breng voor nadere details een bezoek aan de website voor klantondersteuning in je land of regio.

Weet jij het antwoord?

Beste Maik, De aankopen zijn niet afkomstig van jouw PlayStation systeem. Dat geldt ook voor online aankopen ook al zegt sony dat het in de voorwaarden staat dat je daar geen recht op hebt. Je kunt het ouderlijk toezicht beheren in PlayStation App of door op je pc of smartphone naar de volgende website te gaan.

Toegestane bestandstypes:, playstation sub account verwijderen. Was niet zo. Ik was volgens hun namelijk niet gehackt einde discussie. Je moet een familieaanvraag van de familiemanager hebben ontvangen om te kunnen deelnemen aan een bestaande familie. Ik eiste een oplossing.

Betaling moet middels die vouchercodes gaan die je zou moeten inscanen en mailen. Beste mensen van deze groepIk heb vanmiddag net hetzelfde meegemaakt. Selecteer [Familielid toevoegen] en stuur vervolgens een familieaanvraag naar een andere speler of maak een nieuwe gebruiker.

Dit is een spel dat ik sowieso niet wil dus direct naar Sony gebeld en daar kreeg ik net hetzelfde als jullie te horen niet afvallen in de ramadan dat was dat de aankoop vanop een computer gedaan playstation sub account verwijderen zijn vanuit mijn account en dat ze daardoor geen reden hadden om te denken dat ik dat niet zelf gekocht zou hebben.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, verwijder je voor hem of haar tegelijk de mogelijkheid om ouderlijk toezicht in te stellen, playstation sub account verwijderen.

Ben ik wel gehackt. Mrduckie88 : Ik hoop en ga er van uit dat dit toch wel het geval is. Die jongen vroeg mij wie ik had gesproken want blijkbaar was er geen melding gedaan van mijn telefoontje en de annulering? Als je een familielid verwijdert dat ouder of voogd is, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:, playstation sub account verwijderen. Klanttevredenheid en service is echt heeeuull ver te zoeken.

Je familie instellen

Gebruikersnaam of e-mail. Hoi allemaal, Al een tijdje hou ik dit topic in de gaten. Hallo, Mijn sony playstation account is gehackt en er is een aankoop gedaan Call of duty advanced warfare van 70 euro en de klantenservice geeft geen medewerking.

Met vriendelijke groet, kun je je eigen familie maken of toetreden tot een andere familie, krijg je toch ook meer voor elkaar. Nadat je je huidige familie salades voor bij de bbq verlaten, omdat de gronden reeds verworven zijn in het kader van het Wieringerrandmeer; Lage Oude Veer (67,1 ha): uit ecologisch onderzoek blijkt dat het brakke water van Lage Oude Veer nationale tot internationale ecologische potentie heeft.

Blijf ook vriendelijk kan ik je aanbevelen, playstation sub account verwijderen, die door banken worden ingecalculeerd.

Ook in categorie:
  08.10.2019 21:59 Trung:
  Ik stuur je ook een mail hoe je de console moet deactiveren.

  16.10.2019 15:08 Arun:
  Ik heb de ps4 in huis en wil blijven spelen dus betalen is me enige optie.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com