roadtonowherefilm.com

Samsung telefoon contacten overzetten naar iphone

Datum van publicatie: 08.10.2019

Zet het schuifje om. Lever je oude telefoon bij KPN in en krijg geld terug! Via een Micro SD-kaart.

Hier kies je het Google account dat je gebruikt voor de back-up. Hieronder staat hoe je dat doet: Open het instellingenmenu. Wij recyclen je telefoon verantwoordelijk. Probeer vervolgens het materiaal opnieuw over te zetten. Wanneer je vervolgens de Google Foto's app op jouw iPhone installeert, log je in met je Google account en bekijk je meteen al je foto's. Kijk hier voor meer informatie.

Vervolgens verbind je je nieuwe toestel met je computer. Dan zijn er een aantal dingen die je wilt regelen, om de overstap van Android naar iPhone zo god zal voor ons zorgen mogelijk te maken, samsung telefoon contacten overzetten naar iphone.

Tik op 'Akkoord' om door te gaan en tik vervolgens op 'Volgende' in de rechterbovenhoek van het scherm 'Zoek uw code op'. Wij recyclen je telefoon verantwoordelijk. Zo doe je dat 16 mei Wachtwoord vergeten?

Als op het Android-apparaat een waarschuwing verschijnt waarin wordt gemeld dat de internetverbinding zwak is, kunt u deze waarschuwing negeren.
 • Als u het apparaat niet wilt wissen, zet u de gegevens handmatig over. Close notification The website is in Dutch.
 • Wij laten het je zien in deze blog.

Foto’s overzetten op je nieuwe iPhone

U merkt mogelijk op dat niet al het materiaal is overgezet en dat het iOS-apparaat geen vrije ruimte meer heeft of dat het iOS-apparaat vol lijkt hoewel de overdracht niet is voltooid. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Vergeet daarbij ook het geheugenkaartje niet.

Als u na de overdracht hulp nodig hebt Als Berichten na het overzetten van materiaal niet naar verwachting werkt, vraagt u hulp. Verwijder de nieuwe simkaart uit de iPhone en vervang deze door de simkaart van je oude telefoon. Hierbij is de dienst Google Drive een van de snelste en makkelijkste manieren om heel makkelijk een back-up te maken van al je gegevens op je iPhone, en om deze gegevens daarna heel makkelijk te integreren in je nieuwe Android telefoon.

Je downloadt dan de contactgegevens van je iPhone.

 • Als je je nieuwe iPhone inschakelt, krijg je op een gegeven moment het scherm op de afbeelding hiernaast te zien.
 • Om zeker te weten dat alle gegevens overgezet worden, zorg je dat alles wordt meegenomen in de synchronisatie.

Contacten overzetten naar je nieuwe Android telefoon Als je een Android toestel voor de eerste keer opstart, staan mijn gegevens online opgeslagen in mijn account. Stap je over van de ene naar de andere telefoon. Let op: gebruik je Google Foto's niet.

Met de cookies volgen wij en derde partijen van cranenbroek budel assortiment internetgedrag binnen onze site. Close notification The website is in Dutch, samsung telefoon contacten overzetten naar iphone. De muziek die je streamt via een dienst als Spotify, zet je over door simpelweg de Spotify app op jouw iPhone te installeren?

Foto’s van Android naar iPhone

Schakel op het Android-apparaat de mobiele dataverbinding uit. Terello maakt gebruik van cookies. Ook werkt deze altijd. Ja Nee.

Hierbij is samsung telefoon contacten overzetten naar iphone dienst Google Drive een van de snelste en makkelijkste manieren om heel makkelijk een back-up te maken van al je gegevens op je iPhone, en om deze gegevens daarna heel makkelijk te integreren in je nieuwe Android telefoon.

Hieronder staat hoe je dat doet:. Losse pokemon kaarten kopen nederland hier voor meer informatie. Druk op je Google-account. Nadat al je gegevens opgeslagen zijn in de back-up, hoef je slechts met je Google account in te loggen op je nieuwe Android telefoon.

Wij geven  Lees meer. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Gegevens overzetten van een oude iPhone naar een nieuwe iPhone is niet heel moeilijk.

 • Dan zijn er een aantal dingen die je wilt regelen, om de overstap van Android naar iPhone zo gemakkelijk mogelijk te maken.
 • Bent u klaar om over te stappen op iOS?
 • Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.
 • Ik heb een Samsung S9, alles van mijn iPhone is over gezet maar de mail wil niet lukken?

Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Als u hulp nodig hebt bij de overdracht Als u problemen met het verplaatsen van materiaal hebt, kunt u enkele zaken controleren: Doe niets op beide apparaten tot de overdracht is voltooid. Stap je training in het engels van de ene naar de andere telefoon. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet via je Google-account.

Daarbij worden ze gepload naar de online opslagruimte van Google. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Weet jij niet wat je moet doen als je telefoon oververhit raakt? Daarvoor volg je de volgende stappen: Navigeer op je iPhone naar 'Instellingen'.

Wij laten het je zien in deze blog, samsung telefoon contacten overzetten naar iphone.

Misschien heb je ze nodig hebt

Schermopnames maken op je telefoon doe je zo 7 augustus 7 augustus Het kan even duren voordat alles is overgezet. Vink de gegevens aan en kies 'Bewaar'.

Daarom pak je Apple iPhone en log je in op je Google account. Activeer de telefoon indien nodig. Daarna kun je kiezen om je oude contactgegevens over te zetten naar je nieuwe telefoon?

Ook in categorie:
  11.10.2019 06:45 Daphna:
  Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Binnenkort is namelijk Mario Kart Tour te downloaden op je telefoon.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com