roadtonowherefilm.com

Welke maat banden onder mijn auto

Datum van publicatie: 16.07.2019

Ton van Aerle. Lichtmetalen velgen Stalen velgen.

Alle bandenmaten onder één dak Bij KwikFit hebben we vrijwel alle bestaande bandenmaten in ons assortiment, van de meeste bandenmerken : topmerken, maar ook budgetmerken. Autobanden kennis © snel je Auto verkopen via Besteautobod. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Bekijk winkelwagen. Om met onze banden configurator banden voor uw auto te zoeken moet u eerst de breedte aan te geven.

Een zomerband is gemaakt van harder rubber en heeft een profiel wat geschikt is voor zomerse omstandigheden.

Lees meer over de juiste snelheidsindex. Bekeken producten. Gaat u akkoord met de cookies. Anders als bij lichtmetalen velgen kunt u hierna nog het bouwjaar en de motorinhoud aangeven. Twee bandenmaten. Firestone Banden.

Ook we weten nu dat de bandenmaat en het soort band van groot belang zijn voor de verkeersveiligheid en het rijgedrag van de auto. Hallo, Ik heb nu r13 Kan ik r13 erop zetten. De derde waarde is de velgdiameter, waarop de band wordt gemonteerd en type bandconstructie R - radiaal.
  • Bekijk hier onze Privacy Policy.
  • Dit getal staat voor het maximale draagvermogen van de autoband.

Stalen velgen

Vragen over autobanden? Eenvoudiger kan het niet, de originele bandenmaat opzoeken via het kenteken is snel en zorgvuldig. Kies informatie. Bandenmaten lopen daarvan van , etc.

Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf. Klik op een van de vlaggen om meer te weten te komen over één van onze buitenlandse winkels.

  • Zoek alternatieve bandenmaten. Dit is de binnenmaat van de autoband en de buitenmaat van de velg.
  • Je ziet, er valt zogezegd dus nogal wat te kiezen. De hoge druk op de zijwand bij een volle bestelwagen kunnen hierdoor prima gedragen worden.

Zoek in onze database met alle kentekens van Nederland. Je voelt meer van het wegdek en van je stuurgedrag. Tegenwoordig is dat 15 inch, 16 inch 17 inch.

Algemene informatie over autobanden Iedere auto heeft vier wielen met op ieder wiel een band. Als uw voertuig de standaard uitvoering is, wat bijna altijd het geval is, samen met Kent Blazy, welke maat banden onder mijn auto.

Bereken de afwijking van de snelheidsmeter

Let hier op bij het monteren van de band of bij het verwisselen van een wiel. Dit is de binnenmaat van de band en de buitenmaat van de velg. Daarop staan de gegevens verwerkt. Een ander kenmerk van goede bestelbusbanden is een opvallende lage rolweerstand, waardoor de band weinig slijtage vertoont en voor een lange levensduur zorgt.

Comfortabeler rijden vraagt om een wat hogere band. Een groot voordeel is dat u niet elk jaar kosten maakt om de banden om te laten leggen.

Autobanden kennis Alles over autobanden en velgen. De snelheidsindex vertelt wat de maximumsnelheid van de band is. Past dit op de velg. Gaat om een Ford Ka.

Welke autobanden kan ik het beste kopen voor mijn auto?

Ik ben op zoek naar winterbanden. Zoeken in kenteken bestand Zoek in onze database met alle kentekens van Nederland. De snelheidsindex is een lettercode welke direct volgt na het draadvermogen 2 cijfers. Wij worden er niet wijzer uit.

Geloof dat Audi A4 en A5 een identieke maat hebben. Banden monteren. Moet dat dezelfde maat zijn of kan ik ook naar andere maten gaan uitkijken. Want voor de gemiddelde auto zijn er serieus veel banden te koop, van verschillende merken en in allerlei prijsklassen. Onafhankelijk van de kwaliteit van welke maat banden onder mijn auto band is de bandenspanning belangrijk voor het gregory porter be good album van de band.

Of kijk in het instructieboekje van jouw auto welk draagvermogen wordt aangegeven door de fabrikant? Bij de gemiddelde middenklasser in Nederland is de bandbreedte mm breed. All season banden zijn in de winter in Duitsland dus niet afdoende.

Bandenmaat aflezen

Bijvoorbeeld een bredere band heeft meer grip op droog wegdek, maar heeft ook een hoger brandstofverbruik door een hogere rolweerstand.

Bovendien wordt de rijhoogte van de auto dan anders. Bandenmaat Opzoeken Voer kenteken in:. Breedte Selecteer 6.

Hallo, zal de snelheidsmeter een hogere snelheid dan de werkelijk gereden snelheid aangeven. Wanneer u voor een kleinere bandomtrek kiest, maar dat is niet de pretentie? Ga direct naar: Banden shop.

Ook in categorie:
    22.07.2019 09:59 Regina:
    De breedte van een autoband varieert tussen mm en mm, in stappen van 10 mm. De nieuwe velg met ET waarde 45 vallen als het goed is een cm meer naar binnen, maar wordt aan de buitenkant opgeheven doordat ze een cm breder zijn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com