roadtonowherefilm.com

Viktor en rolf parfum

Datum van publicatie: 07.10.2019

Intens, sprankelend, fris en Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Heeft u al een account? Goede kwaliteit duurzaam. Dit is al jaren mijn favoriete luchtje! KDBD 18 juni Ik raad dit product aan. Inhoud: 50 ml. ChitraB Almere 6 augustus Ik raad dit product aan. Bekijk de hele lijst.

Een heerlijke, herkenbare geur. Flowerbomb bloom edt ml. Mijn beslist. Inhoud: 30 ml. Blijft mijn favoriete geurtje.

Een akkoord van vloeibare lucht onthult een zachte bries van schitterende, bloeiende bloemen.
  • Ik heb deze parfum leren kennen door een sample in tijdschriften. De parfum ruik je de volgende dag zelfs nog in je kleding.
  • Heerlijke geur, blijft lang hangen. Toen dacht ik al, wat een heerlijke geur.

Anderen bekeken ook. Laat je meenemen naar de vrolijke lentedagen en fleur het alledaagse leven op met vrolijke kleuren. Intens, sprankelend, fris en Viktor en Rolf Flowerbomb Bloom eau de toilette spray ml.

Faya 19 maart Ik raad dit product aan. Ik heb Flowerbomb voor mijn vrouw gekocht, het ruikt lekker en subtiel.

  • Ik denk dat veel mensen deze geur zullen waarderen.
  • Fraai design geur blijft lang hangen.

Is zoals beschreven. Vrijgevig openen alle bloemen zich in het hart in een zachte en zinnelijke betuiging, citrus en "vloeibare lucht". Deze geur behoudt de originele kenmerken van het origineel met nieuwe tonen door fruit, het ruikt lekker en subtiel. Ik heb Flowerbomb voor mijn vrouw gekocht, op het ritme van Productlijn Flowerbomb viktor en rolf parfum.

Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight 30ml eau de parfum spray

Sabrina 8 januari Ik raad dit product aan. Dmoenen 23 juni Algemeen Over beslist.

Laat je meenemen naar de vrolijke lentedagen en fleur het alledaagse leven op met vrolijke viktor en rolf parfum.

Heerlijke geur wat je de hele dag ruikt. Anoukkkkk Oegstgeest 12 februari Ik raad dit product aan! Bekkie27 30 april Ik raad dit product aan. Nooit een ander geurtje meer.

Viktor & Rolf geuren

Diana 7 maart Fowerbomb Bloom is een uitbarsting van verse bloemen met luchtige subtiele ondertonen, die de terugkeer aankondigen van de lente dagen. Een snufje van dit parfum is al genoeg om het alledaagse leven met prachtige kleuren op te helderen.

De Flowerbomb is een explosie van mysterie die verrast en overweldigt. Maar daardoor gaat de fles wel lekker lang mee. Hij is wel wat prijziger maar daardoor ook wat exclusiever als een 1 million bijvoorbeeld. Jasmijn99 7 februari Ik raad dit product aan, viktor en rolf parfum. Slexy rijnsburg 17 april Ik raad dit product aan. Joesie 2 april Ik raad dit product aan? Inhoud: 50 ml. Goede kwaliteit duurzaam. Blijft ook vakantie lijst meenemen kamperen lang ruiken dan je van een parfum mag verwachten.

Winkelwagen is leeg

Flowerbomb Midnight is een bloemig parfum, een olfactorische bom van sensualiteit ontworpen ron De parfum ruik je de volgende dag zelfs nog in je kleding. Fris, maar toch feestelij

Inhoud: 50 ml. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling! Super lekker luchtje die de hele dag blijft hangen.

Ook in categorie:
    15.10.2019 19:44 Abdul:
    Vervliegt heel gauw. Kikii Amersfoort 16 november Ik raad dit product aan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com