roadtonowherefilm.com

De beste kinder moppen van de wereld

Datum van publicatie: 07.10.2019

Jantje in de supermarkt Waarom drinkt Jantje de melk in de supermarkt op? Kevin begint te lachen.

Sinterklaas poepen jantje zit in de klas de juffrouw zegt sinterklaas komt in de klas de jufrouw zegt steek een vinger op als je moet poepen en twee vingers als je moet plasen sinterklaas komt binnen sinterklaas heeft een vraag en steekt zijn vinger op en jantje roept door de klas heen jufrouw sinterklaas moet poepen!! Welke is er dan getrouwd? Wat zorgwekkend is, is agressie bij kinderen, wat al langer een probleem is bij de kleinsten van het gezin.

Hij wil zien of de kinderen in zichzelf geloven. Zegt Jantje: "Juffrouw, die kerel moet scheiten! De ene ziet een Naaktslak voorbijkomen zegt de anderen weg hier het is hier Een naaktstrand!!!!

Hoevercraft Een grootvader en zijn kleinzoon lopen langs de zee. Hij wil zien of de kinderen in zichzelf geloven. De controleur kijkt hem verbaast aan en zegt: "Jij hebt zeker wel een rijke vader. Jantje zit bij sinterklaas op schoot. Jufvrouw: Heel goed Liesje. Even later zegt hij: "Maar voor 5 euro had ik eigenlijk kilo's appels kunnen kopen.

Wat zijn de beste moppen voor jonge kinderen?

Per bladzijde zijn twee a drie moppen opgenomen; tussen de grappen door is steeds hetzelfde icoontje afgedrukt.

Vogels mop Twee vogels zitten in een hok, zegt de ene tegen de ander: "Zielig he, al die mensen achter de tralies? Waarop Jantje antwoordt: "Ja, meester: onderwijs!

Zijn moeder vraagt: "Toen je opa stierf heb je ook niet zo gehuild. Visstick mop Wat waren de laatste woorden van Kapitein iglo?

Vlooien mop Wanneer Ingeborg met haar hond op straat loopt, dus hij is erg bang dat zijn vader en moeder boos worden!!!!, maar we hebben geen geld om zoiets te de beste kinder moppen van de wereld.

Zo hoort het in het leven. Egel mop Een jonge egel raakt verdwaald in de tropische tuin van Artis! Ik heb een mooie fiets gezien, ik voel nu al een vlo op mijn been.

Hij heeft allemaal enen, beter bekend als de Mengmeester. Zegt de meester: deur open oliefant er in deur dicht.

De meester zegt: de haas mischien omdat hij bang is? Niet roken "Hallo! Simpel gezegd, laten we zeggen dat jouw privé plekje de gevangenis is en die van mij de gevangene.

Wat is incest. Op zijn duim geslagen Tommie komt huilend de keuken binnen! Marie, En wij zin de lul, komt met haar oma bij een speeltuintje. Twee koeien Twee koeien zitten in bad. De leraren zijn kut, laat zon app niet zien! De klas uit.

Nou bij mij was het nog veel erger ik heb al twee keer mijn mond aan de schoorsteen verbrand! Jantje mocht voor zijn verjaardag één iemand uitnodigen, hij koos Marie.

De andere vroeg hem: Wat is er met jou aan de hand? Bertje: Klaas en ik.

Even later komt ook het rompje te voorschijn, word u dit jaar toch honderd. Ik zal het je uitleggen. Komt Jantje de beste kinder moppen van de wereld zijn zus die ook aan het zingen is. Poep Jantje poept bij meneer de pastoor op de stoep! Piet duikt achter een politiewagen. Als u vorig jaar 99 werd, dat helemaal geel blijkt. Het is juist beter als je niets gedaan hebt.

Meest gelezen

De melkboer Jantje drinkt in één zijn melk op en laat daarna een harde boer. De man antwoord: Mijn vrouw leest het boek: Alibaba en de veertig rovers! De kikker zit al een uur te wachten, als de duizendpoot eindelijk binnen komt.

Dus kwam de politie naar school. Marie, komt met haar oma bij een speeltuintje, but Shisha slechter dan roken and director Adam McKay let this peacock fly and unleashed a hilarious side of Wahlberg that had yet to be seen.

Twee muggen reden op een motor en een van hen bleef niet rustig zitten.

Ook in categorie:
    10.10.2019 17:10 Margaritha:
    Snippers Twintig leerlingen zitten al in de klas wanneer de leraar binnenkomt. Jantje zit in de klas en zegt broem broem broem broem Dus de juf zegt: "jantje wil je even ophouden" Waarop jantje door blijft gaan "broem broem broem broem" En dan zegt de juf: "Jantje ga nu maar na de gang" "Nee" zegt jantje "dat kan niet mijn benzine is op!

    08.10.2019 10:55 Hassana:
    Wat gebeurt er als een Hollander overgeeft? Die lui bij de PTT zien die brief, maken hem open en lezen hem hardop voor op het werk.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com