roadtonowherefilm.com

Gratis parkeren alkmaar noord

Datum van publicatie: 06.07.2019

Parkeergarage Noorderarcade. Omdat de automaten geschikt zijn voor alle Europese betaalpassen kunnen toeristen ook op deze manier betalen.

Tarief De parkeertarieven verschillen per parkeerzone. Vanuit vele dorpen en steden in Noord-Holland en Friesland vertrekken er bussen naar het Alkmaarse busstation, dat naast het treinstation Alkmaar Centraal ligt. Parkeergarage Noorderarcade. Omdat de automaten geschikt zijn voor alle Europese betaalpassen kunnen toeristen ook op deze manier betalen. Neem vanaf hier de lijnbus van Connexxion naar de Kanaalkade:. Let op de bebording of dit geldt voor het parkeervak waar uw voertuig geparkeerd staat!

Onze excuses voor het ongemak? Op deze pagina vind je alle informatie over parkeren gratis parkeren alkmaar noord Alkmaar? Wil je meer weten over fietsen in Alkmaar. De lift in parkeergarage de Vest is tot half september buiten gebruik. Bekijk hier de actuele tarieven.

Contactloze betaalpas Een betaalpas die geschikt is voor contactloos betalen is te herkennen aan het contactloos betalen logo op de voor- of achterkant van de betaalpas. Vanuit Amsterdam is het slechts 35 minuten met de trein en er vertrekken 5 treinen per uur naar Alkmaar.

Hoofdnavigatie

Supermarkt Jumbo heeft een eigen lift die toegang biedt tot de parkeergarage. Het intoetsen van de pincode is niet meer nodig. U ontvangt vervolgens een parkeerkaartje uit de parkeerautomaat. Neem vanaf hier de lijnbus van Connexxion naar de Kanaalkade:. Zones betaald parkeren.

  • Fietsenstalling Station Alkmaar. Superhandig, want met belparkeren betaal je alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk geparkeerd staat.
  • Wil je meer weten over fietsen in Alkmaar? Dit kan via de parkeer-app van de provider of via sms.

Ook kan je vanuit Alkmaar makkelijk met het openbaar vervoer naar de kust, fietsverhuur en fietsroutes. Hier kunt u tijdens de openingstijden van de Jumbo gebruik van maken. Je hoeft geen parkeerkaartje in je auto te leggen.

Komt er een parkeerwacht, gratis parkeren alkmaar noord, dan ziet deze aan je kenteken dat je betaalt hebt met belparkeren. Hieronder vind je alle informatie over fietsen in Alkmaar zoals de fietsenstallingen, naar de dorpen en de polder.

Parkeren en contactloos betalen met Tap & Go

Met de fiets kan je ook de omgeving van Alkmaar eenvoudig bereiken. Op deze pagina vind je alle informatie over parkeren in Alkmaar. Hieronder vindt je meer informatie over hoe je Alkmaar met het openbaar vervoer kan bereiken. Digitale borden geven de route aan naar de dichtstbijzijnde parkeergarage waar nog plek vrij is.

Zodra je je auto hebt geparkeerd stuur je de locatiecode naar je provider. Dat kan in Alkmaar met 'belparkeren' of 'mobiel parkeren'. Dan is de Forenzenmaand- of jaarkaart een idee. Forenzenkaart Zoekt u voor langere tijd een parkeermogelijkheid. Vanuit vele dorpen en steden in Noord-Holland en Friesland vertrekken er bussen naar het Alkmaarse busstation, gratis parkeren alkmaar noord naast het treinstation Alkmaar Centraal ligt.

Lift parkeergarage De Vest buiten gebruik

Legenda : rood: max. Lift parkeergarage De Vest buiten gebruik Beste Parkeerder, De lift in parkeergarage de Vest is tot half september buiten gebruik. Zodra je weer vertrekt log je uit om je parkeertijd te beëindigen. Onze excuses voor het ongemak.

  • Kom je met de auto naar Alkmaar?
  • Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze cookies.
  • Dit kan via de parkeer-app van de provider of via sms.
  • Kom je met de auto naar Alkmaar?

Alkmaar is een fietsvriendelijke stad. Komt er een parkeerwacht, dan ziet deze aan je kenteken dat je betaalt hebt met belparkeren. Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Vanuit Amsterdam is het slechts 35 minuten met de trein en er vertrekken 5 treinen per uur naar Alkmaar. De Stadsbussen stoppen op een groot aantal punten in en bij de binnenstad, o.

Betaald parkeren overige wijken Van maandag tot en met zaterdag van Fietsenstalling Gratis parkeren alkmaar noord Alkmaar.

Parkeergarages Alkmaar

Digitale borden geven de route aan naar de dichtstbijzijnde parkeergarage waar nog plek vrij is. Tarief De parkeertarieven verschillen per parkeerzone. Alkmaar Menu. Als bezoeker van Alkmaar betaalt u voor het parkeren van uw auto in de binnenstad en in de wijken rond de binnenstad en het NS station.

Wil je meer weten over fietsen in Alkmaar. Tarief De parkeertarieven verschillen per parkeerzone. Kijk op de pagina over fietsen in Alkmaar.

Ook in categorie:
    09.07.2019 13:42 Yamila:
    De Stadsbussen stoppen op een groot aantal punten in en bij de binnenstad, o.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com