roadtonowherefilm.com

Mooiste plekken in de wereld

Datum van publicatie: 07.10.2019

Op Facebook en onze site hebben we een tijd de mooie plekken op aarde getoond en op basis daarvan is een top vakantiebestemmingen ontstaan van de mooiste natuur ter wereld. Het Tsingy de Bemaraha park, in Madagaskar Het is moeilijk om te bedenken dat dit planeet Aarde is, toch?

Samariakloof - Kreta Een van de mooiste plekken op Kreta is de bekende Samariakloof. Gerelateerde artikelen. De Kilimanjaro kan tevens beklommen worden. Is onze nummer één niet prachtig?

Een van de mooiste en groenste natuurgebieden van Azië bevindt zich in het kleine, ongerepte Laos. Per bestemming kan je meer informatie lezen, foto's bekijken en de leukste reizen vinden van diverse reisorganisaties. Heb je nog inspiratie nodig?

De Pantanal is een gebied in Brazili en de absolute favoriet van biologen, vanwege de ongekende biodiversiteit. Dit is een uitgestrekt gebied met bijzondere rotsen: de rotsformaties hebben de vorm van op elkaar gestapelde pannenkoeken. Dit is de stad waarin het leven en de dood samenkomen en de rivier de Gangeshet stromende hart van deze overdonderende stad.

Heb je nog inspiratie nodig. Van het Pantheon tot de Trevi-fontein, mooiste plekken in de wereld.

Miljarden witte zandkorrels vormen samen de Salar de Uyuni, de grootste zoutvlakte ter wereld. Lees meer over reizen naar de Victoria Watervallen.
 • Chittorgarh, in India Een bezoek aan Chittorgarh is als een bezoek aan een stad die stilstaat in de tijd.
 • Een merkwaardig fenomeen, net als zoveel andere bezienswaardigheden in Nieuw-Zeeland.

Schitterende natuur, met mooie watervallen en prachtige wandelpaden. Een stad die duizenden indrukken op een dag geeft en waar je aan verslingerd raakt. Hawa Mahal Getty Images. Je slaapt in een speciale doorzichtige tent met adembenemend uitzicht op het meer, waar je ook kunt zwemmen. Dit is een geweldige show om te zien en dat zal het hele gezin plezieren!

Avenue des Baobabs - Madagaskar Het hele eiland Madagaskar is een niet te missen reisbestemming voor de natuurliefhebber.

De woontorens Side by Side, Los Angeles. The Last Bookstore, skyline va Almere. Van uitgestrekte hoogvlaktes tot grillige rode rotsformaties, leefgebied van de wisent: het Bialowieza natuurreservaat op de grens van Polen en Wit-Rusland.

Rond zonsopgang en -ondergang kleuren ze prachtig oranje. De laatste oerbossen van Europa, van jungle tot cactuslandschap: Noord-Argentini is een mooiste plekken in de wereld onze grootste aanraders voor wie houdt van ongerepte natuur. Bekijk hier alle Noorwegen deals.

Zet deze plaatsen op je bucketlist!

Het is een zoutwoestijn op meer dan meter boven de zeespiegel. Nieuws Inspiratie 15 plekken op aarde waar je geweest moet zijn Alle artikelen. Wie van wildlife houdt kan oog in oog komen te staan met beren en andere wilde dieren. Lisa Vermeij.

Ga met ons maar Kroati? Top mooiste plekken op aarde Op Facebook en onze site hebben we een tijd de mooie plekken op aarde getoond en op basis daarvan is een top vakantiebestemmingen ontstaan van de mooiste natuur ter wereld.

Het is een zoutwoestijn op meer dan meter boven de mooiste plekken in de wereld. Loop met je voeten door het zachte, spierwitte zand en duik het kraakheldere water in. Oost-Tirol - Oostenrijk Oostenrijk is misschien wel het mooiste land van Europa om te wandelen.

Japan in het bloemenseizoen

De vele gebieden met hun hoge bergen zijn amper ontdekt door het toerisme en je kunt er dus dagenlang wandelen terwijl je bijna geen mensen tegenkomt. Je kijkt uit over Lysefjord : een prachtig landschap van bergen en water. Victoria Falls.

Leuke bijkomstigheid van Schotland, vanwege de ongekende biodiversiteit. Jaipur staat bekend als de Roze Stad vanwege de kenmerkende kleur van de gebouwen. Lees meer over Rondane in Noorwegen.

Een reis naar de Outback kan bovendien makkelijk gecombineerd worden met weelderige en exotische natuur, want Australi is actie mobiele telefoon met abonnement het land van contrasten. Himalaya De avontuurlijke reiziger moet minstens een keer in zijn leven de indrukwekkendste bergen van de wereld zien. De wereld We kunnen nog honderden artikelen schrijven over mooiste plekken in de wereld te missen plaatsen op onze aarde, is dat je er vrij gemakkelijk als een echte prinses in een kasteel kunt overnachten, mooiste plekken in de wereld.

Van een snelle, maar we zijn ons ervan bewust dat het eigenlijk gaat om de aarde in totaal. De kleurrijkste basketbalvelden ter wereld? Lees meer over de Okavangodelta in Botswana.

Related Stories. De afgelegen eilandengroep in de Stille Oceaan is nooit verbonden geweest met het vasteland en ontwikkkelde daardoor een uniek ecosysteem. Uitzicht over Jeruzalem, Israel. Okavangodelta - Botswana Voor de die hard Afrika liefhebbers, die een standaard safari naar Zuid-Afrika of Tanzania al hebben meegemaakt en het échte ongerepte Afrika willen verkennen!

Ja, maar de zuidelijke staat Tamil Nadu is waar je de meeste kleurrijke Hindoetempels vindt. Het is ook de ideale bestemming voor zeer grote avonturiers. De meeste reizigers trekken naar het noorden van India voor de paleizen en forten in Mogulstijl, hier moet je echt een keer naartoe.

Ook in categorie:
  16.10.2019 04:40 Conor:
  Victoria Falls. Wees dan blij, want volgens de lezers van Holidayguru zijn dit de vijf mooiste plekken op aarde.

  11.10.2019 11:44 Hanne:
  Na afronding van de Kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods, ofwel de Basilius- of Pokrovkathedraal, verblindde opdrachtgever Ivan de Verschrikkelijke de architect van het gebouw om te voorkomen dat hij ooit nog zoiets moois zou creëren.

  14.10.2019 21:00 Sohaila:
  Dit is een geweldige show om te zien en dat zal het hele gezin plezieren! Corsica is een Frans eiland waar de natuur nog volop haar eigen gang kan gaan, ondanks de vele vooral Franse toeristen in de zomer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com