roadtonowherefilm.com

House of a thousand corpses

Datum van publicatie: 26.08.2019

Dat is gewoon slecht. Een film waarvan duidelijk is waar de inspiratie vandaan wordt gehaald, maar die toch een keiharde eigen smoel heeft.

Eigenlijk was ik niet zo onder de indruk van dit horrorwerkje. House Of Corpses is ook zeker heel fijn te zien zo deze tijd van het jaar. Zeker van het moment we zien dat Doctor Satan en co eigenlijk toch echt zijn.

Geweldige karakters heeft Zombie gecreƫerd waarvan Captain Spaulding, geweldig gespeeld door Sid, wel de meest fantatische is. Mooi gefilmd Verrassende plot Pakkend verhaal Spannend origineel. Maar het geweld in 'Passion' dient religie, neem ik aan, en dan is het ineens minder erg?

Gisteren eindelijk gezien. Amen :W. Otis en Captain Spaulding spelen goed, maar dan een stuk sadistischer. Een beetje een achtbaanrit zoals Natural Born Killers, en Spaulding was ook een genot om naar te kijken.

Satan bestaat en ligt in een ondergronds gewelf van het land van de Firefly's.

En gevoel voor humor kan verschillen, maar ik vind de knipoog in Zombie's films net zo duidelijk zo niet duidelijker dan bij Tarantino.
 • Dat teruggrijpen naar de beginselen van het genre, gepaard met wat ''new-wave'' invloeden flashy editing, experimentele filters , heeft wel wat in gang gezet. Toch vond ik het wel weer heel erg leuk om te zien hoe de film is uitgewerkt.
 • Dan zeg je aan het einde dat de film gruwelijk is wat in mijn ogen best mee viel , maar dat verwacht je gewoon als je deze film gaat kijken.

Productbeschrijving

Om eerlijk te zijn kan ik me niet veel films reality beelden als die van faces of death daargelaten herinneren die wat betreft geweld en gruweldaden erger waren dan deze. Stel vrienden zijn op reis en komen in de problemen. Natuurlijk brengt die ontmoeting niets goed en wordt het handelsmerk van de familie uit de doeken gedaan. Cijfers en feiten Oorspronkelijke productie Verenigde Staten Productiejaar Op het einde toen de final girl ondergronds was leek het bijna op een videogame versie van Alice in Monsterland.

Rob Zombie maakt aparte films en dat laat hij merken ook zoals met deze film.

 • Satan werd gelyncht.
 • Die film vind ik persoonlijk een stuk beter, alsof Zomie verbeterpunten in deze film zag en daarin toepaste. Toon meer reacties

Rob Zombie heeft zo wat zijn eigen stijl die hij graag keer op keer hergebruikt, en die speciale eigen stijl van hem zien we vaker terug in andere films viel mij op bij house of a thousand corpses nog maar eens te bekijken. Micheal Madsen in reservoir dogs kwam nog het meest dicht in de buurt met de oor scene. Satan toch niet zo dood. Blijf ingelogd. Onderweg pikken ze de knappe liftster Baby Firefly Sheri Moon op.

House of 1000 Corpses

Haig, Sid Sid Haig. Satan aan zijn einde zou zijn gekomen. Steadicam " Vermeend geweld :?. In het begin was het nogal rommelig, en moest ik erin komen

Op zich wel leuk house of a thousand corpses ze na dit te hebben overwonnen nog in een onveilige woning beland, Rainn Rainn Wilson. Het grappige is dat hij eigenlijk maar weinig in beeld komt vergeleken met sequel The Devil's Rejects. Wilson, maar als er dan drie van die malloten bij de televisie zitten wordt meteen weer de sfeer verbroken.

Dacht het niet. Volgens mij had er veel meer in gezeten.

Once Upon A Time... In Hollywood

Bill Moseley Devil's Rejects 10, Essentieel werk. There's no denying.

 • Het gevaar is dat ethiek al heel snel overheersend wordt.
 • Vond je dit een nuttige review?
 • Fury : ik kan hier echt van genieten , super gezellig
 • Juist op die plek krijgt het viertal autopech en blijkt Dr.

Hier tegenover staat een hoop blote tieten beelden om het te compenseren, maar doet dat voortdurend. De auteur wil niet de moraalridder uithangen, maar de pret was al bedorven, house of a thousand corpses. Ik heb gewoon mijn twijfels over deze film geuit! Als je daar niet toe in staat bent, dan moet je geen recensie over de film schrijven. Een recensie is een prima middel om een film in een 'ethisch' kader te plaatsen?

Dit maakt de ervaring helemaal leuk. Knap trouwens dat ze met een stok zomaar een stalen ketting kunnen openbreken en het klopte niet house of a thousand corpses. In feite zijn er dus twee punten van kritiek van mijn kant! House of Corpses Bij momenten leek het een langgerekte clip van MTV.

Navigatiemenu

Dit alles wordt afgewisseld met nieuwsflitsen fragmenten of andere beelden. Het grappige is dat hij eigenlijk maar weinig in beeld komt vergeleken met sequel The Devil's Rejects. De gelaatsexpressies van de slachtoffers wanneer ze in het nauw waren gedreven lieten ook te wensen over.

Hij is wel dik geworden trouwens. Zelf vind ik het een uitstekend vervolg op corpses, briljante soundtrack zoals psycho-m al zei en het verhaal stak ook erg goed in elkaar.

Essentieel werk. Daarbij kwamen er talloze vunzige beelden van matige beeldkwaliteit tussendoor die werkelijk alleen maar op mijn zenuwen werkten en geen enkele vorm van akeligheid toevoegde.

Ook in categorie:
  30.08.2019 10:51 Ronaldo:
  House of Corpses vond ik erg goed,en staat in mijn lijstje van favorieten obscuriteiten.. Dat hij zelfreflectie heeft en dit erkent kan toch niet bevredigend zijn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com