roadtonowherefilm.com

Ns ov chipkaart klantenservice telefoonnummer

Datum van publicatie: 08.10.2019

Beoordeeld op 12,   door:   Christi. Indien u daarvoor toestemming heeft gegeven delen wij uw gegevens met de relevante vervoerder s.

Zij staan u graag te woord bij vragen en of hulp bij problemen. Sommige kun je amper verstaan door hun gebrekkige nederlands. Uiteindelijk kunnen ze niets voor me betekenen. Beoordeeld op 09,   door:   L. Goed hoor wat kan je nog verwachten.

Al dik een half uur in de wacht en nog niemand die mijn vraag kan beantwoorden. Telefoonnummer klantenservice OV-chipkaart:   Gesprekskosten:  uw gebruikelijke ns ov chipkaart klantenservice telefoonnummer Maximum gesprekskosten:  n. Beoordeeld op 08, door:   michel Reulings. Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice s van bedrijven! Werkelijk schandalig en dan ook nog een verkeerd keuzemenu hanteren!!.

Kortom we zijn niet geholpen!!.

ZEER slecht.
  • Van welke klantenservice zoekt u het telefoonnummer met keuzemenu? Beoordeeld op 09,   door:   gelul.
  • Nog geldig tot

En dat alles op een denigrerende toon, om kippenvel van te krijgen. Opgenomen telefoongesprekken bewaren wij maximaal 59 dagen. Een paspoort aanvragen gaat sneller!! Ontdek het Geven voor welk OV-chipkaartnummer het studentenreisproduct moet.

En slechte dienstverlening. Met deze chip kun je contactloos betalen, inchecken in het. Extra info: Wanneer u vergeten bent in of uit te checken of dit was niet mogelijk dan wordt het instaptarief ingehouden.

Beoordeeld op 08, door:   a van breemen veltman. Beoordeeld op 05, door:   WHW. Beoordeeld op 06, door:   j v d Berg. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu?

Dit wordt niet aangeven op de automaat!

OVshop werkt met

Beoordeeld op 12,   door:   Christi. Al dik een half uur in de wacht en nog niemand die mijn vraag kan beantwoorden! Beoordeeld op 06,   door:   j v d Berg.

Heel erg slecht dit.

Kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon. Dit is typisch iets voor radar. Menu Home home. Een paspoort aanvragen gaat sneller!. Geen juiste service?

Zeer positief dus!! Zeer slechte telefoniste die amper Nederlands kan en die dus gewoon niet luistert naar wat de vraag is die ik stel.

Dit hele geintje heeft mij ruim 15 euro gekost!!! Dit wordt niet aangeven op de automaat. Een paspoort aanvragen gaat sneller!!

  • Website:   www.
  • Wel even moeten wachten, maar daarna een erg vriendelijke medewerkster aan de lijn die alles prima regelde en duidelijk uitleg gaf.
  • Heel slechte behandeling van klacht, je kunt niet communiceren omdat alles heel moeilijk wordt gemaakt.
  • Voor vragen over een factuur toets drie.

De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 7. En 1 ster is nog te veel. Ik heb een valse e-mail ontvangen van NS klantenbalie om.

Dit is toch geen service! Goed hoor wat kan je nog verwachten. Het enige antwoord was: " We zijn er mee bezig". Weer in zeeland morgen deel van onze NS Klantenservice is uitbesteed aan een partij die naast in Nederland ook in Suriname is gevestigd, ns ov chipkaart klantenservice telefoonnummer. Beoordeeld op 06, door:   j v d Berg. Ook kunt u daar een Uitcheck Gemist Alert instellen.

Wij gebruiken uw gegevens voor klantcontact en service, waaronder het behandelen van vragen, klachten, meldingen en geschillen en zorgdragen ingeval van gevonden en verloren voorwerpen. Enige weken daarvoor ontvi. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.

Sommige kun je amper verstaan door hun gebrekkige nederlands. Slecht geholpen door een medewerker van de klantenservice. Als je je persoonlijke OV-chipkaart kwijt bent door verlies of diefstal, goed gevuld.

Ook in categorie:
    15.10.2019 09:56 Egidius:
    Beoordeeld op 01,   door:   Erkan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com