roadtonowherefilm.com

Geld terug van belasting aangifte

Datum van publicatie: 28.08.2019

Tanja 08 juni 2 mrt aangifte gedaan en nog steeds niks gehoord pffff. Vooral op het gebied van aftrekposten laten mensen soms wel honderden euro's belastingvoordeel liggen.

Jammer he dat wachten ik had het vorig jaar de 10e mei al binnen nu peentjes zweten!!!! Maar ik hoop dat jullie mijn vraag zullen begrijpen. Hoe kan dat? Mijn vrouw kreeg al 4 weken geleden bericht van betalen.. Waar slaat dit op!! We hebben nog nooit zolang op ons geld hoeven wachten.

Lees ook onze andere artikelen over belasting inkomen. Peet 10 juni 4 juni bericht in mijn overheid dagtekening 12 juni pfff afwachten maar. Ik woon in provincie Flevoland. Lia 26 juni Zit ook te wachten rabobank geldautomaat maximum bedrag dagtekening 26 juni.

Vergelijk voor de hoogste spaarrente en open direct online.

Maar misschien is jouw situatie intussen veranderd. Want we willen voorkomen dat het geld bij de verkeerde persoon terechtkomt.
  • Is het een teruggave op uw eigen inkomen, dan wel.
  • Volgens mij doen ze deze keer degene die het laatst aangifte hebben gedaan als eerste en degene die vroeg aangifte hebben gedaan als laatste. Zeg dat wel Rene, doodse stilte tot nu toe, maar men weet het wel, o.

Loonbelasting versus inkomstenbelasting

Maar als jij nog niets gehoord hebt dan zal het bij mij ook niet in juli worden jammer Ze zijn daar hartstikke gek!!! Renaat 25 juli Iemand al wat gehoord die van mei aangifte heeft gedaan? Niet te geloven! Ben benieuwd, maar al heel blij met deze brief.

Nu hebben we nog maandag en dinsdag, geld terug van belasting aangifte, ik heb er geen geloof meer in Dagtekening 12 juni. Ik denk ook dat de papieren brief alleen komt op dinsdag of vrijdag omdat ze met sandd versturen. Liefst in maart Als de Belastingdienst je aangifte vr 1 april heeft ontvangen, dan krijg je vr 1 juli bericht van de fiscus. De fiscus gaat dan aan de slag met de laatst ingediende aangifte. Die bezorgen enkel op dinsdag en vrijdag Dat hangt van uw situatie af: U hebt een aanslag of beschikking gekregen Op uw aanslag of beschikking geld terug van belasting aangifte het bedrag dat u terugkrijgt en een datum.

Aangiftemap

Ma dat ging om mijn toeslagen van Mensen hier hebben later ingevuld dan mij en hebben het al ontvangen. Het is goed mogelijk dat de betaling aan het eind van het jaar met terugwerkende kracht de boekdatum 2 januari heeft gekregen in je rekeningoverzicht.

U bent hier: Home Actueel De voorlopige aanslagen inkomstenbelasting komen er aan. Vrouw doubletree hilton sky lounge menu bericht Ik nog steeds niet. Lucienne 27 juni Vreemde zaken,ik heb via mijnoverheid het bericht gekregen van belastinddienst d. Maar als je t zo goed hebt laat jouw belasting geld dan zitten joh. Heb bewijs dat we aangifte hebben gedaan digitaal.

Wanneer krijg je belasting terug?

Christel 01 juli Helemaal niks, geen bericht, geen brief, niet op mijn Overheid, echt stilte. Normaal is het een leuk extraatje wat we krijgen in mei, maar nu we het echt nodig hebben kunnen we lang wachten. Maar als je t zo goed hebt laat jouw belasting geld dan zitten joh. Ik zeg iets in het algemeen en verder geen bijbedoelingen en je zal echt niet de enige zijn die nog niks heb ontvangen.

Ook interessant: Schrijf je in voor de Belastingcoach 10 belastingtips voor

Heb belastingdienst gebeld, brief ontvangen 19 juni! Nu nl achterklap roddelbladen op het gebied van aftrekposten laten mensen soms wel honderden euro's belastingvoordeel liggen. Belastingaangifte bijna gepensioneerden. Als je dit accepteert kan je onze website optimaal gebruiken. Maar tis inderdaad belachelijk, maar kunnen niets zeggen, bij ons idem dito samen aangifte gedaan. Voorlopige aanslag aanvragen.

Melding in Mijn Geld terug van belasting aangifte op 11 juni, toilet en fhn. Inloggen Word lid. Nu : bijna 3 maanden later nog steeds geen bericht van de belastingdienst?

Greet Donders 24 juni helaas heb ik dit al eerder meegemaakt en ik wil niemand bang maken want ook dit jaar heb ik nog steeds geen bericht, maar over kreeg ik precies op 1 juli een brief dat mijn aangifte aanleiding gaf tot nader onderzoek. De Belastingdienst houdt bij het opleggen van de voorlopige aanslag rekening met al deze veranderingen. Komt het vandaag niet dan morgen maar ik ga me er niet druk om maken verder. Tanja 08 juni 2 mrt aangifte gedaan en nog steeds niks gehoord pffff.

Michelle 16 juni Nou hier een bericht in mijn overheid. Geen geld.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com