roadtonowherefilm.com

Wasmachine trommel loopt aan samsung

Datum van publicatie: 07.10.2019

Ik ga er van het weekend mee aan de slag! Copyright © Wassen. Die keerring krijgt heel wat te verduren tijdens een wasbeurt zoals een langzame opwarming van het materiaal tijdens de warme was cyclus en een snelle afkoeling bij het spoelen van de was.

Dan kom je in het gebied wat je redelijkerwijs zou mogen verwachten van een wasmachine. Zou niet weten waar we daar moeten bezuinigen zodat het minder was wordt. Geantwoord op om Het was coulance van Samsung dat we de rest niet moesten betalen. Bij ons werd gemeld dat het aan de printplaat lag.

Ook vraag ik me af of het terecht is dat we euro direct contant moeten betalen voor de reparatie omdat de machine 1 maand over de 2 jaar garantie heen zit.

Het lijkt momenteel of de "Thalys" op zolder langs komt. Groet, Marlies. Een gezin met drie kinderen dan is het heel normaal dat je iedere dag een was draait. Beiden heb ik zo mijn twijfels over. Eerst op lage toeren centrifugeren. Aanbevolen Video.

Zou ook niet gaan met bv synthetisch spul. Ik heb er een filmpje van gemaakt maar die kan ik niet uploaden. Hierdoor verzoorzaakt het kabaal tijdens het centrifugeren.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Machine is in april aangekocht en dus buiten de 2 jaar garantie. We hebben nog niets betaald want de machine is nog niet gerepareerd! Vindt dit wel erg snel na iets meer dan 3 jaar en ga maar een nieuwe machine aanschaffen.

Check vervolgens de ondergrond van je wasmachine. Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen? De verkoper heeft ons juist doorgestuurd naar Samsung.

Dan kan het zomaar zoem de bij knutselen dat de wasmachine niet gekalibreerd is na de installatie. Maar coulance-regeling zal in dit geval zeker gelden.

Dat had ik gelezen, wasmachine trommel loopt aan samsung. Ik wil een cht stille wasmachine. Het is gebleken dat de rubbers waar de motor aan hangt is verpulverd, we kunnen niet meer dan 4 producten tegelijk vergelijken X.

Op de hoogte blijven

Is door de leverancier zelf geplaatst en daarna nog 2x door een monteur bij latere reparaties ;- We stoppen echt niet 8 kg per keer in de machine. Bedankt voor de tips. Machine is in april aangekocht en dus buiten de 2 jaar garantie.

U moet daarvoor wel bij de verkoper zijn.

Resultaten voor. Onthoud dus goed dat ze alleen bij harde vloeren werken. Ze gooien het elke keer bedankt voor de felicitaties verjaardag de printplaat, maar deze machine heeft zeer grote machinale problemen.

Machine werd gerepareerd maar binnen een week hadden we weer dezelfde storing dus wederom reparatie. Inmiddels heb ik de bijzonder tegenvallende Samsung wasmachine omgeruild voor een Miele.

Wasmachine trommel loopt aan samsung motor heeft natuurlijk geen tandwielen maar een betere manier van omschrijven wist ik niet?

Populair in Elektronica & TV

Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Meer video's. Heb gelukkig nog een Siemens van 10 jaar oud staan die het na opstarten gewoon verder gaat met waar hij 3 jaar geleden mee stopte omdat de Samsung in huis kwam Om een afspraak in te plannen kan je telefonisch contact met ons opnemen op:   Via Messenger, of via de Community door middel van een privebericht.

Storing aangemeld en vandaag kwam de monteur.

  • De motor heeft natuurlijk geen tandwielen maar een betere manier van omschrijven wist ik niet.
  • De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week.
  • Wanneer gebruik ik trillingsdempers?
  • Jaimy Helping Hand.

Gebruiker Aantal likes. Wasmachine trommel loopt aan samsung rechten voorbehouden. Zoekster kan het met mij oneens zijn maar ik vraag me af of zij wel eens een wasmachine van binnen gezien heeft. Test wasmiddelen voor bonte was.

Het was mij uiteindelijk duidelijk geworden dat de printplaat defect was, graag hoe?. Dus mijn geluk maar met een nieuwe beproeven. Zo ja, net als bij vele andere bezitters van een Samsung wasmachine lees ik op verschillende fora.

Uw antwoord

Na 2 jaar en 3 weken een afgeschreven wasmachine. Overigens om nog even terug te komen op een opmerking hierboven over de coulance mbt de trommel vervangen. Dit nummer kun je opzoeken in de gebruiksaanwijzing. Wij hebben dezelfde wasmachine, en het zelfde probleem.

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Om de herrie te verhelpen, moet je eerst de oorzaak van het lawaai bepalen. Machine was 1 Jaar oud, printplaat laten vervangen.

Ook in categorie:
    10.10.2019 01:28 Navin:
    Maar weer terug naar een duits merk, hebben toch meer ervaring qua duurzaamheid. Hi Johan,   Wij hebben dezelfde wasmachine, en het zelfde probleem.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@roadtonowherefilm.com